” Veteranen gevraagd”

Psychedelic Warriors

Wij zijn een therapeutische organisatie, opgericht door een veteraan van het Korps Mariniers. Met psychologen, neurologen en andere therapeutische en wetenschappelijke gezondheid experts bieden we professionele psychologische begeleiding bij psychedelische ervaringen met natuurlijke verse truffles met psilocybine. Dit wordt begeleid door andere veteranen die je al voor gingen en jou deze ervaring óók gunnen.

Speciale veteranen retreat week

Wij nodigen veteranen uit die klaar zijn met hun mentale situatie en klaar zijn voor verandering. Zoek je een helende levenservaring? Wil je inzicht in je “ongemak”? Boek hier een informerend gesprek met een andere veteraan, bel ons en stel al je vragen.

Trauma, depressie, angsten, PTSS, OCD, zelf waarde issues, verslaving en andere psychische kwalen zijn veelal erg lastig effectief te behandelen of zelfs überhaupt te helen met traditionele therapieën en gevoelsonderdrukkunde medicatie. Laat staan in één dag of zelfs levens veranderend.

Vind de moed om te helen. Het proces begint gewoon hier. Boek het gesprek. Laat je informeren en kijk of het iets voor jou is. Er zijn géén verplichtingen. Praat gewoon met een veteraan.

Of je nu in Indie, Libanon, Iraq, Cambodja, Afghanistan, voormalig Joegoslavië, Mali of andere uitzendingen hebt gediend, kom in contact!

Kom wéér in contact met je ware zelf

Psychedelica en de therapeutische werking in de pers

De veteranen retreat week is gratis!


Waarom gratis? Een normale psychedelische dag sessie kost € 795. Psychedelic Insights & Fresh Mushrooms bieden dit aan een selecte groep veteranen aan omdat wij als organisatie, die niets anders doet dan deze dienst leveren aan een internationale clientele, als therapeuten, als wetenschappers en door overtuigende eigen ervaring, wij het jou gunnen en we dit onder de de aandacht willen brengen om veteranen écht te helpen.

Wetenschappers: Het potentieel van psilocybine om ongunstige emotionele reacties te verminderen, biedt de mogelijkheid om ongewenste denkpatronen te veranderen. Het lijkt erop dat de periode na een psilocybine-sessie iemand de gelegenheid biedt om nieuwe gewoonten aan te leren.

We meten in die week verschillende psychologische en fysieke aspecten om de verandering te documenteren en aan te tonen. Twee maal heb je een sessie met verse “magic” truffels. De actieve stof psilocybine zorgt dat meer rigide hersenen meer dynamisch worden, meer kunnen ontsnappen aan vast denk-patronen. Tussendoor geniet je van veel rust, natuur en workshops. We bieden veteranen een mogelijkheid weer met zichzelf te “re-connecten”; Weer lekkerder in je vel te zitten is het doel. We kunnen niks beloven en we maken geen medische claims maar onze eigen ervaringen met honderden mensen en bovendien de volumes wetenschappelijke resultaten spreken inmiddels voor zich.

60-80% van de deelnemers hadden na 1 sessie gunstige veranderingen in existentiële stress, kwaliteit van leven en houding ten opzichte van de dood.

Hier is de natuurlijke truffel volledig legaal maar in de USA heeft de F.D.A. de werkzame (illegale) stof, psilocybine, de “Break through” status gekregen vanwege de veelbelovende ongekende positieve wetenschappelijke resultaten bij “treatment resistant depression”.

60-80% van deelnemers beoordeelden na ruim 3 jaar de sessie als een van de meest persoonlijk zinvolle en spiritueel significante ervaringen in hun leven’.

Voormalig en actief dienende militairen, politie personeel en andere “front-line” beroepen zijn je al voorgegaan.

Nu er méér zelfmoordslachtoffers zijn onder veteranen dan dat er in Iraq of Afghanistan zijn gesneuveld, is het hoog tijd alternatieve wetenschappelijk effectieve zorg te bieden. Je weet hoe je je voelt, dus tijd voor verandering.

Psychedelische Therapie Werkt

Je wordt bijgestaan door ervaren professionele psychedelische therapeuten die allen ervaring hebben zelf – en als begeleider en therapeut.

Eén enkele sessie met psilocibine kan je perspectief op het leven voorgoed positief veranderen.

Vele assistenten zijn óók veteraan en oud special forces operators. Ze zijn er voor jou omdat ze het jou ook gunnen. Allen hebben zelf ook baat gehad bij helende aspecten van psychedelica in een therapeutische setting.

Een special forces veteraan deelt zijn ervaring

Tijdens de psychedelische ervaring kun je je eigen onderbewustzijn verkennen.

Mogelijke ervaringen zijn o.a.

 • Toegang tot het onderbewustzijn
 • Herinner je betekenisvolle gebeurtenissen
 • Emotionele verwerking en uitingen
 • Verhoogde creativiteit
 • Acceptatie en dieper zelfinzicht
 • Belichaming van ervaringen en beweging
 • Visioenen
 • Synesthesia (bijv. visualisatie van muziek)
 • Euforische, liefdes en extatische gevoelens
 • Mystieke religieuze bewustzijnsniveaus
 • Waarheden onder ogen zien over jezelf en het leven
 • Compassie voor jezelf en anderen
 • Transcendentie van geloofsovertuigingen
 • Heldere waarden, dromen en levensbetekenis
 • Diep meditatieve staat van zijn
 • Confrontatie met je “persona” en verborgen emoties
 • Transformeer leed en negatieve patronen
 • Ontdek onbevredigde behoeften en onbewuste processen
 • Gevoelens van veiligheid en geborgenheid
 • De kracht van je kwetsbaarheid ervaren
 • Ervaar volledige helende overgave
 • Maak vrede met verdriet en pijn
 • Heel de connectie tussen hoofd, hart en geest
 • Doorzie beperkende overtuigingen
 • Identificeer je interne criticus
 • Breek patronen en gewoontes
 • Ontmantel je systeem van zelf-sabotage

*Het gebruik van truffels met psilocybine kan niet de reguliere medische zorg of behandelingen vervangen. Psychedelic Insights biedt psychologische begeleiding bij magic psilocybine houdende truffles als complementaire vorm van zorg op de regulier medische behandelingen en therapie vormen. Psilocybine ervaringen met therapeutische psychologische begeleiding ondersteunen het helingsproces en kan niet gezien worden als als vervanging hiervan. Raadpleeg altijd uw medisch arts, specialist of psychiater.

Door gebruik te maken van deze website en de hier geboden diensten geeft u aan kennisgenomen te hebben – en akkoord te gaan – en zicht te houden aan de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Over ons

Onze missie

We werken met een team van trans-disciplinaire betrokken en ervaren begeleiders (trip guides). Dit is een gespecialiseerde dienst van Psychedelic Insight, wiens begeleiders uit verschillende wetenschappelijke, therapeutische of psychologische en culturele achtergronden samen een stabiel, passievol en warmhartig team vormen. Het doel is om elke klant de best handvatten en betrokken begeleiding te bieden om zo het potentieel van ‘magic’ psilocybine truffels volledig en gepersonaliseerd te benutten voor een zo positief mogelijke uitkomst in een veilige warme omgeving.

“Onze missie is het ondersteunen van persoonlijke ontwikkeling en groei door wetenschappelijk onderbouwde innovatieve natuurlijke therapievormen. Hierbij innoveren we persoonlijke transformatie, heling en de geestelijke gezondheidszorg door veilige geestverruimende middelen. ”

Vanuit de eigen persoonlijke ervaring kent elke begeleider de voordelen die een ervaring met psilocybine kan hebben. We hebben ook beleefd dat zulke ervaringen veeleisend kunnen zijn. Het is dan ook ‘dáár’, waar de helende inzichten plaatsvinden.

Psychedelic Warriors is trots te worden ondersteund door Reconscious Medical. De Reconscious Medical Group beroept zich op decennia klinische therapeutische en medische en psychiatrische consultatie ervaring waarbij plant en natuur medicijn behandelingen de basis vormen voor behandeling van verslavingen en psychiatrische aandoeningen bij zowel kinderen als volwassenen.

“Veterans are the light at the tip of the candle, illuminating the way for the whole nation. If veterans can achieve awareness, transformation, understanding, and peace, they can share with the rest of society the realities of war. And they can teach us how to make peace with ourselves and each other, so we never have to use violence to resolve conflicts again.” – Thich Nhat Hanh

Elke begeleider is bekwaam in openheid, empathie en betrouwbaarheid.

De begeleiders moedigen je aan de mentale en fysieke energie te volgen en hierop te vertrouwen maar ook te onderzoeken. Ze zijn er voor jou. Jouw veiligheid. Jou te ondersteunen in jouw proces. Ze zijn er voor jou, vóór, tijdens en ook ná de sessie. Toch blijft het voornamelijk jouw ware ik of innerlijke wijsheid die je tijdens het proces begeleid.

Meer over veteranen en psychedelics

“If you actually want to support the troops, support psychedelic research.”

Kom in contact met jezelf en ervaar weer vrede

Veiligheid

In het kennismakingsgesprek gaan we in op alle vragen die je hebt en proberen we uit te leggen wat we doen en hoe dat werkt en hoe dat voelt. Voor degenen die medicijnen gebruiken en met contra-indicaties werken we samen met een psychiater die kan helpen bij de voorbereiding om aan je reis te beginnen. Als zowel u als wij ook ons beiden veilig voelen, zult u een positieve ervaring hebben en kunt u het proces voortzetten. Sommigen zullen misschien eerst meer contemplatieve ontwikkelingen moeten leren, zoals wandelen in de natuur, medicatie, kosmische vragen, yoga, enz. Als u SSRI’s of andere medicijnen gebruikt, maak dan een afspraak met uw eigen arts om uit te stappen of hierheen te gaan. Dit behandelen ook in het gesprek.

Aanvullende zorg

Het gebruik van psilocybine-truffels, in welke vorm dan ook, is geen vervanging voor enig medisch advies, behandeling of operatie. Psychedelic Warriors biedt magische psilocybine-truffels aan als een vorm van aanvullende zorg voor de reguliere geneeskunde en therapie. Ervaringen met psilocybine kunnen het genezingsproces ondersteunen, maar kunnen nooit een vervanging zijn voor medische of psychologische hulp, behandeling of operatie. Raadpleeg bij twijfel altijd uw arts en / of psycholoog.

P.s. … maar het wordt niet voor niets magic genoemd

Navy seal: the experience transformed his life, breaking destructive patterns, reducing PTSD symptoms, and helping him feel less distressed about daily life.

Het huidige psycho-farmacologische model heeft weinig succesvolle innovaties gebracht in het behandelingsmodel van belangrijke psychische problemen voor veteranen zoals PTSS, depressie, verslaving, suicide, angsten paniek aanvallen, OCS en vele anderen. Medicijnen pakken de oorzaken en onderliggende problemen niet aan. Recente wetenschappelijke studies hebben de immense belofte aangetoond van het potentieel van behandelingen die psychedelische ondersteunde therapiemodellen bevatten.

Nieuws

Projecten & Partners

Heroic Hearts Project (US)

Heroic Hearts UK

Veterans of War

Fresh Mushrooms

Met als doel zoveel mogelijk mensen te bereiken en bij te staan in hun helingsproces zoeken we altijd naar veteranenorganisaties die ons hierbij willen steunen. Organisaties die moedig genoeg zijn om het stigma te overwinnen en de wetenschap aan het woord te laten. Met als doel, zoveel mogelijk mensen bereiken en het delen van de verhalen van hen die hun leed achterlieten. We bieden legale, medisch veilige, psychologisch begeleide, professionele psychedelische therapeutische (dag-) behandelingen. We bieden speciale PTSS / TBI protocollen, life coaching en integratie therapie.

We zijn een dienst van Psychedelic Insights en bieden de psychologische begeleiding van psychedelische ervaringen. Luc van Poelje, CEO en hoofd begeleider, is een oud marinier en veteraan die passievol werkt om meer innerlijke vrede te brengen bij veteranen en hun families.

Voor meer informatie of participatie: luc@psychedelicinsights.com